Accions de comercialització en el sector turístic i enoturístic a la Conca de Barberà

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, juntament amb el Consell Comarcal de La Conca de Barberà i la DO Conca de Barberà presenten el curs “Accions de comercialització en el sector turístic i enoturístic“. 

Curs eminentment pràctic i dinàmic sobre la creació i la comercialització de producte turístic i/o enoturístic en una regió vinícola. A través d’exercicis pràctics de reflexió, s’estudiarà i es crearà una estratègia de producte per desenvolupar i cobrir necessitats reals dels participants. Neix amb l’objectiu de desenvolupar les competències professionals per a crear i comercialitzar el producte, innovant en el seu disseny a partir de la metodologia de la gamificació i incorporant-hi la experiència i expectatives dels enoturistes.

Continguts:

  • Disseny de nou producte o renovació dels productes turístics i enoturístics de les empreses del territori de la Conca de Barberà.
  • Incorporació d’innovació tecnològica i gamificació, crear sinergies amb altres empreses per complementar el seu producte, incorporació de producte local del territori.
  • Opcions de comercialització, identificar els canals de venda.
  • Tipus de comunicació per cada tipus de públic per a la seva comercialització.

Formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

DURADA

20 hores.

CALENDARI

8, 13, 20 i 27 de maig 2024 de 9 a 14h.

LLOC D’IMPARTICIÓ

Celler Josep Foraster (Camí Ermita de Sant Josep, Montblanc).

DESTINATARIS

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d’ERTO o ERO i 30% de les places per a persones desocupadesPublic objectiu: restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics, preferiblement del territori de la Conca de Barberà. Tindran prioritat els membres que formen part de la Ruta del Vi de la DO Conca de Barberà.

*No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l’Administració Pública. 

Ja podeu realitzar la sol·licitud a través del següent formulari. Un cop realitzada, ens posarem en contacte per omplir la documentació requerida.

DOCENT

XAVIER FUMANAL.

Diplomat en Ciències Empresarials. Consultor, assessor i formador en millora competitiva, innovació comercial, estratègies, màrqueting i gestió de vendes. Fundador i gerent de JFK Inteligencia. Expert en innovació comercial enfocada als processos de vendes al client. 

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

PREINSCRIPCIONS AQUÍ