Diari d'un sommelier Vi

El vi és dolç, salat, àcid i amarg

978d9db5-c34e-47cf-8f51-636adaaf1391

Nou capítol del “Diari d’un sommelier” amb Xavi Ayala i Leandre Romeu. En aquesta edició repassem els gustos del vi, on es troben, com es poden percebre, com afecten al paladar, etc.

També entrevistem a Bernat Andreu del celler Carles Andreu.

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.