Diari d'un sommelier Vi

Varietats autòctones vs foranes

88f89e33-25a5-4341-961b-6297d4eeeab6

En aquesta càpsula el sommelier Xavi Ayala i Leandre Romeu parlen d’un dels temes més candents del món del vi. L’utiització de varietats autòctones i/o foranes en la elaboració dels vins. També entrevisten a Jaume Serra de Masia Serra per explicar la experiència d’aquest celler en aquest tema i de la seva trajectòria.

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.