Diari d'un sommelier Vi

Valoració de la verema i entrevista a Ricard Sebastià

IMG_8290

Retorn del Diari d’un Sommelier, un espai coordinat i presentat per Xavi Ayala conuntament amb el Leandre Romeu. Aquesta primera edició de la temporada 2017-2018  està dedicada a valorar la verema 2017 i a entrevistar a Ricard Sebastià del celler Mas Foraster de Montblanc que aprofita l’ocasió per presentar el nou vi que trauran a la venda a finals d’octubre. “Julieta” un vi de trepat fermentat amb formigó que no deixarà a ningú indiferent. Tampoc a Xavi Ayala, que el tasta en exclusiva i en fa una primera valoració.

_____

Gravat a:

EFMR_blau_horitz

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.