Com fer-ho? Vi

Teaser “Com fer-ho?”

Captura de pantalla 2018-01-28 a les 18.36.47
Clara Isamat
Escrit per

Teaser de la sèrie “Com fer-ho?”. Un espai que vol apropar de forma amena aspectes fonamentals del món del vi als consumidors i als espectadors en general. Conduït i presentat per la sommelier Clara Isamat amb el suport de la DO Catalunya.

Pre-Estrena de la sèrie: 8 de febrer de 2018 a les 19 h al local Amovino de Barcelona (C/d’Aribau, 30) + tast de vins! Confirmar assitència a: rrpp@do-catalunya.com
Estrena del primer capítol a www.laconca51.cat el dia 15 de febrer de 2018.

_____________________________

Amb la col·laboració de:

logo-per-jugar1-300x117

Sobre l'autor

Clara Isamat

Clara Isamat

Fotògrafa i sommelier nascuda a Barcelona l'any 1971. Com a fotoperiodista, ha treballat en mitjans de comunicació escrita d'àmbit nacional. Ha impartit cursos i seminaris de fotografia.
El 2005 obre el seu restaurant en l'Alt Empordà i estudia el curs de sommelier. Fins al 2013 treballa com a responsable de sala, maitre i sommelier. En l'actualitat assessora sobre vins naturals, organitza tastos i comparteix el que aprèn, veu i beu al seu web www.vinoscompartidos.com.
Ha escrit Raíces del vino natural, un años de viña (Sd.Edicions), un recorregut gràfic pel paisatge vitivinícola nacional, de la mà de 27 personatges rellevants del moviment del vi natural a Espanya. El llibre ha estat premiat amb el Gourmand Best book in the world 2016 in Organic and Bio., Gourmand world cookbook Awards 2016, Spain’s winner in Best Organic and Bio i VI Premios Club de Gourmets, Millor Llibre Gastronòmic (ex aequo).
Fermentación Espontánea www.fermentacionespontanea.com és el documental del vi natural a Espanya dirigit per ella mateixa. Forma part del projecte transmedia realitzat des de gener del 2015 a desembre de 2016 i en el que segueix treballant en l'actualitat.