Diari d'un sommelier Vi

Mites i llegendes del vi

IMG_8296

En aquesta nova entrega del Diari d’un Sommelier, Xavier Ayala, repassa alguns dels mites i algunes de les llegendes més habituals en el món del vi. Ayala respon a algunes de les expressions més comunes com aquestes: “Els vins del Priorat són vins forts!”; “El moscatell és un vi dolç”; “La garnatxa és potent”; “Només es tasten els vins negres”; “Els vins blancs amb el peix”; “Els vins negres amb la carn”; “Els vins blancs provoquen mal de cap” entre d’altres.

_________

Gravat a:

EFMR_blau_horitz

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.