Diari d'un sommelier Vi

La temperatura del vi

IMG_0407

En aquesta càpsula el sommelier Xavi Ayala i Leandre Romeu es centren en la temperatura del vi. Quina és la millor temperatura per servir un vi blanc? I un de negre? També compten amb la participació de Jaume Pujol, enòleg del celler Abadia de Poblet.

 

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.