Diari d'un sommelier Vi

Joves i vi

IMG_8173-810x540
Xavier Ayala
Escrit per

Aquest mes el sommelier Xavier Ayala s’endinsa en un dels reptes més importants del vi a Catalunya. La gent jove és un dels públics a qui costa més arribar i dels que consumeixen menys vi segons les estadístiques.

Ayala respon al perquè d’aquesta anomalia i proposa accions, formes, vins etc, que podrien servir per apropar-nos hi!

També compara la situació a casa nostra amb la d’altres zones productores i fa una crida a tot el jovent a gaudir sense prejudicis ni examens del vi!

 

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.