Diari d'un sommelier Vi

De brisats, cuits, dolços i rancis. Amb Imma Soler, Ricard Sebastià i Jaume Balaguer

IMG_1593

Nova edició del Diari d’un Sommelier amb Xavi Ayala. En aquesta edició presentem les novetats del celler Mas Foraster amb Ricard Sebastià. Presentem el celler Mas de la Pansa amb Imma Soler. Parlem de vins brisats, cuits, dolços, rancis amb tots dos i Jaume Balaguer del celler Arrels del Priorat, que ha rebut el reconeixement de 100 punts a la Guia Parker amb el Ranci Ca Les Viudes.

Sobre l'autor

Xavier Ayala

Xavier Ayala

Natural de Mollerussa, nascut fa 34 anys. Va entrar com a cambrer al Celler de Can Roca i set anys després en va sortir com a Sommelier. També ha treballat en llocs com Casa Irene d’Arties i desprès del CCR va ser director del restaurant Moo del hotel Omm, així com també sommelier del Grup Tragaluz. Va inaugurar el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona i va ser en el seu dia membre de la junta de la Associació Catalana de Sommeliers. Primer com a President de la delegació de Lleida i en una etapa mes recent President de la Catalana. La radio és una de les seves grans passions, ha col•laborat en diferents mitjans de comunicació.